Paralympijské zpravodajství na webu OSAV

Internetové stránky občanského sdružení Atletika vozíčkářů nebudou během XIII. letních paralympijských her v Pekingu poskytovat žádné oficiální zpravodajství.

Na stránkách bude dán prostor členům OSAV k vyjádření osobních zážitků. Nepůjde o žurnalismus, ale o to, aby účastníci her mohli popsat jak se jim vede či pozdravovat své fanoušky doma. Stejný servis poskytoval atletům na vozíku v průběhu paralympiád v Sydney a v Aténách web SK Moravia Brno. Jestliže někteří z členů OSAV projeví zájem, dostanou tentokrát svůj prostor na www.atletikavozickaru.cz.

V průběhu paralympiády bude možné nalézt aktuální výsledky na oficiálních stránkách her, pravidelný servis bude poskytovat zpravodajský server o sportu handicapovaných Handisport, mediální partner občanského sdružení Atletika vozíčkářů.

Pozadu určitě nezůstanou ani ambiciózní stránky České asociace tělesně handicapovaných sportovců. Otázkou je, co bude na webu Českého paralympijského výboru. Ten sice avizoval předparalympijské zveřejňování medailónků vybraných sportovců, na stránkách ČPV se objevil medailónek Romana Musila (12.8.), Markéty Sidkové (13.8.) a Davida Drahonínského (14.8.), tím ale veškerá aktivita zhasla.

Česká televize bude v průběhu paralympiády na programu ČT4 Sport vysílat každý den třičtvrtěhodinový sestřih nejzajímavějších momentů. Premiéra bude začínat mezi desátou a jedenáctou hodinou večerní a pořad bude v různých časech reprízován.

datum: 21 Aug 2008 autor: OSAV
Content Management Powered by CuteNews