Infromace vedoucí RT k sezóně 2013

Vážení sportovci,

úvodem mi dovolte, abych Vám popřála do Nového roku 2013 vše dobré hlavně zdraví a ať se daří v osobním i pracovním a také sportovním životě.

 

Zařazení sportovců do reprezentace pro rok 2013 (na základě splněných limitů pro MS 2013 na sankcionovaných závodech):

Reprezentace A: Běleš, Bláha, Kacanu, Kisý, Písaříková, Pohlmann, Štiak, Vaněk, Zvolánek.

Reprezentace B: Petrouš, Uřídil.

 

Informace k MS: v současné době jsou jasné jen limity a také disciplíny, ale není vůbec jasné kolik míst, nám bude přiděleno. A tak se může stát, že stejně jako na LPH i přesto, že budete mít splněné limity tak nakonec sportovec nikam nepojedete, protože nebude dostatek míst. V případě, že k tomu dojde tak se bude rozhodovat podle stejného klíče na LPH a také se bude brát v úvahu, jak moc jste aktivní a jak se zúčastňujete závodů a soustředění. Další zásadní překážkou pro účast, na MS může být nedostatek finančních prostředků pro státní reprezentaci, kdy se MŠMT rozhodlo od letošního roku rozdělovat finanční prostředky jednotlivým svazům nikoliv podle výkonnosti, jak tomu bylo doposud, ale na základě velikosti Členské základny svazu!

 

Mimo akcí v kalendáři Atletiky vozíčkářů doporučuji hlavně pro ty sportovce, kteří mají splněný pouze „B“ limit a těm, kdo nemají potvrzený limit „A“ a chtějí jet na MS účast (na vlastní náklady nebo náklady klubu) na sankcionovaných závodech dle kalendáře IPC v okolních zemích a to:

 

Internationale offene Deutsche Meisterschaft 2013 (TBC) (Germany) Rheinsberg 3 -5.5 2013

Italian Open Championships- Athletics (Italy) 9- 12.5 2012 35th

International German Championships Athletics for Disabled 2013 (Germany) 14 - 16.6 2013 Berlín.

 

Do konce ledna prosím, o písemnou informaci, kdo má zájem na tyto závody jet neb se přihlášky musí zajistit přes svaz.

 

Sportovci ve vlastním zajmu, hlídejte si užívaní léku a seznamte se s příručkou zakázaných látek a léků pro rok 2013 na adr: www.antidoping.czv případě nejasnosti se tam také můžete telefonicky nebo mailem zeptat.

 

Každý sportovec zodpovídá za sebe a v případě pochybení si ponese následky sám! PROTO PROSÍM HLÍDEJTE SI TO DŮSLEDNĚ A NIC NEPODCEŇUJTE!!!!!

 

Zdraví a přeje vše dobré Eva Kacanu

datum: 22 Jan 2013 autor: Eva Kacanu
Content Management Powered by CuteNews