IV. Kolo Českého poháru atletiky ČATHS - výsledky

V neděli 6.10. 2019 proběhlo v Olomouci poslední kolo Českého poháru atletiky ČATHS. I přes chladnější podzimní počasí se sešlo 30 závodníků, mužů a žen, aby překonávali sami sebe a svá osobní maxima a mnozí tak ukázali, že jsou připraveni na nadcházející MS, které se koná v listopadu Emirátech.


Vítězkou se stala Miroslava Obrová AOZTP Ostrava, které se v letošním roce opakovaně dařilo překonávat svá osobní maxima a také posouvat České rekordy ve své kategorii a to v hodu diskem a oštěpem. V mužské kategorii to bylo napínavé, kdy nakonec zvítězil František Serbus SC JÚ Praha, který měl také úspěšný rok, kdy opakovaně překonal své osobní maximum a posunul Český rekord v hodu kuželkou. Proběhl také vložený závod naších nejmladších atletů v hodu kriketovým míčkem, kdy se ho zúčastnila Nikola Sýkorová AK Olomouc a Natalie Hlavinkova AOZTP Ostrava, pro obě to byl první start na takových závodech, obě byli náležitě za svůj výkon oceněné.
Výsledky najdete zde.
Na závěr proběhlo vyhodnocení celoroční soutěže a předání putovního poháru. Vítězkou se stala Miroslava Obrová AOZTP Ostrava, druhé místo obsadila Eva Kacanu AK Olomouc a třetí místo vybojovala Anna Muziková SC JÚ Praha, v napínavém souboji mezi muži nakonec zvítězil Michal Enge ABB Pardubice, druhou příčku obsadil František Serbus SC JÚ Praha a třetí místo vybojoval Jaroslav Petrouš ABB Pardubice.
Výsledky najdete zde.
Všem moc gratulujeme a přejeme hodně úspěchů na MS.

datum: 07 Oct 2019 autor: Eva Kacanu
Content Management Powered by CuteNews