Jackie Chan je připraven na paralympiádu

"We Are Ready!"

Tvrdí světově proslulá filmová hvězda Jackie Chan, který teď v Pekingu nahrává tematickou píseň, jež byla zkomponována k odpočtu posledního roku zbývajícímu do zahájení Her XXIX Olympiády.

 

V porovnání s mnoha protagonisty této písně během olympijské slavnosti,  bude Chan zpívat při příležitosti oslav zahájení odpočtu posledního roku, který zbývá do zahájení paralympiády, sám. Paralympijský odpočet bude zahájen ve čtvrtek v noci v China Millennium Monument.

 

Chan prohlásil: “hlasité vyřčení této věty (jsme připraveni) v zastoupení čínského lidu, vyjadřuje mnoho různých významů. Být součástí (her) je velké potěšení a čest. Jsem plně připraven na olympiádu v Pekingu 2008. Jsem připraven sloužit tak dlouho jak bude potřeba.“

 

Chan už je ve službách pekingské olympiády dlouho. Byl jedním z obrazů pro žádost o přidělení her a velkým propagátorem olympijského dobrovolnictví.

 

Chanova verze „We Are Ready“ bude k dispozici ke stažení na bezdrátových hudebních billboardech společnosti China Mobile.

 

http://en.beijing2008.cn/culture/songs/

datum: 05 Sep 2007 autor: Martin Němec
Content Management Powered by CuteNews
Nowadays, Canada Slots-Online-Canada.ca is home to 200+ licensed gambling establishments that operate 76,000+ slots and 2,200+ table games.