Atleti OSAV vyrážejí na světové hry na Tchaj-wan

Let CI 0064 letecké společnosti China Airlines startuje z vídeňského letiště Schwechat každý lichý den v 9:25 ráno. Let trvající 16 hodin s mezipřistáním v Abu Dhabi má cíl na Čankajškově mezinárodním letišti v Taipei, hlavním městě Tchaj-wanu, kde přistává následující den ráno, v 6:40 místního času.

 

V neděli 9. září budou na palubě čínského Airbusu A330-300 i atleti OSAV Eva Kacanu, Dušan Ščambura a Martin Němec, kteří letí na Tchaj-wan na Světové hry mezinárodní sportovní federace IWAS.

 

Trojici handicapovyných atletů na hry doprovází fyzioterapeutka Jana Kuncová. Stejným letem se dopravuje ještě vedoucí sportovní OSAV Iva Machová, která bude na Tchaj-wanu působit jako mezinárodní technický delegát.

 

Dle předběžného časového programu jsou starty atletů OSAV naplánovány takto:

14. 9. Dušan Ščambura a Martin Němec - oštěp

15. 9. Dušan Ščambura a Martin Němec - koule

15. 9. Eva Kacanu - koule

17. 9. Martin Němec - disk

17. 9. Eva Kacanu - koule

Ale jak je na podobných akcích obvyklé, situace se může měnit každým okamžikem.

 

Dle sdělení organizátorů budou sportovci ubytováni v hotelu Caesar Park, činovníci v Sunworld Dynasty. V obou hotelích by mělo být k dispozici bezdrátové připojení k internetu, tak doufám, že budu schopen aktuality ze světových her průběžně prezentovat na stránkách Atletiky vozíčkářů.

datum: 09 Sep 2007 autor: Martin Němec
Content Management Powered by CuteNews
Nowadays, Canada Slots-Online-Canada.ca is home to 200+ licensed gambling establishments that operate 76,000+ slots and 2,200+ table games.