Czech open 2009

Vážení předsedové klubů, sportovci,

 

pomalu, ale jistě se blíží Otevřené mistrovství ČR v atletice handicapovaných sportovců v Olomouci . Důležité informace pro Vás. Je důležíté aby se všichni odprezentovali na stadionu TJ Lokomotiva, tř.17.listopadu čp3 Olomouc. V žádném případě není možné jít přímo do místa ubytování. Na prezentaci, která bude v pátek 21.8.od 10 hod do 20 hod, dostane určený vedoucí týmu vše potřebné pro své sportovce a doprovody. Prosím respektujte tento postup!!

 

Pro sportovce , kteří nepožadují ubytování je nezbytné, aby se odprezentovali nejméně 1 hod před závodem, jinak nebude sportovec připuštěn do soutěže. Nelze akceptovat pozdní příjezd a odvolávat se na zácpu na silnici atp.!!!!! Naplánujte si to tak, abyste tu byli včas!

 

Poslední informace se týká sportovců, kteří nemají národní a ani jinou klasifikaci. Bohužel k naší lítosti došlo k tomu, že klasifikátor, který zde měl být, z vážných rodinných důvodů nemůže, a i přes naši velkou snahu se nepodařilo najít náhradu.

 

Tím se omlouváme všem sportovcům. I přesto, že nebudou mít sportovci platnou klasifikaci to neznamená, že nebudou moci startovat. Budou startovat normálně, s tím rozdílem, že jejich výsledek nelze uvádět do oficielních mezinárodních tabulek.

 

Ještě jednou prosím přijmněte naši omluvu za nepředvídatelnou nepříjemnost.

 

Děkuji za pochopení.

 

Za pořadatele Eva Kacanu

datum: 19 Aug 2009 autor: Eva Kacanu
Content Management Powered by CuteNews
Nowadays, Canada Slots-Online-Canada.ca is home to 200+ licensed gambling establishments that operate 76,000+ slots and 2,200+ table games.