IPC atletika - atletické závodní vybavení - monitoring

-          specifické sportovní protézy

-          vozíky a jeho součásti

-          specifikace vrhačských koz a materiálů opěrných tyčí (holding bars)

-          osobní startovací bloky

 

u každého z uvedeného vybavení je nutné uvést:

-          název výrobce

-          název výrobku

-          katalogové /výrobní číslo (pokud lze uvést)

-          technický popis výrobku, měli by se uvádět hlavní komponenty výrobku tj. materiál, váha, výška

 

např. vrhačská koza: ocelová konstrukce s ocelovou vertikální opěrnou tyčí, výška 72 cm, čtvercový sedák.

např. protéza: nadkolenní běžecká protéza, 3580 Fitness Knee (model kolene), 1E90 Sprinter Foot (model běžeckého chodidla), 682g.

 

-          všechny tyto informace se budou nahrávat do systému SDMS a bude se k nim přikládat fotografie, nebo technické dokumenty daného výrobku – maximálně je možné nahrát 5 fotografií, nebo 5 x PDF souborů.

 

Po registraci a nahrání výrobku IPC Athletics posoudí každý set a může si vyžádat dodatečné informace. IPC Athletics má povinnost zakázat vybavení, které porušuje základní principy bezpečnosti, poctivosti, univerzálnosti a fyzické síly. IPC Athletics bude prostřednictvím svých technických delegátů monitorovat užívání vybavení na všech IPC registrovaných závodech.

 

Pro závodníky, kteří se účastní PH Rio 2016 platí deadline nahrání uvedeného vybavení do 15. 8. 2016, na ČPV prosím dodat do 25. 7. 2016.  Prosím, abyste mi to dodali  na mail: evakacanu@seznam.cz  do 23. 7. 2016 abych to mohla zkompletovat a poslat na ČPV v termínu. Týká se to reprezentace A a B !!!!!

 

Pro ostatní atlety platí deadline do 1. 12. 2016, na ČPV prosím dodat do 31. 10. 2016  a na evakacanu@seznam.cz  je nutné to dodat do 29. 10. 2016.

 

Technology and Equipment - Originál, Překlad

Competition Equipment Registration - Originál, Překlad

datum: 08 Jun 2016 autor: Eva Kacanu
Content Management Powered by CuteNews
Nowadays, Canada Slots-Online-Canada.ca is home to 200+ licensed gambling establishments that operate 76,000+ slots and 2,200+ table games.